BAŞKAN GÜVEN’DEN “23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI” MESAJI

Anasayfa / Haberler / BAŞKAN GÜVEN’DEN “23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI” MESAJI
BAŞKAN GÜVEN’DEN “23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI” MESAJI

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven Mesajında, “23 Nisan 1920 tarihi, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından birini oluşturmaktadır. Milli egemenliğin ilan edildiği Cumhuriyetin temelinin atıldığı bugün, Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza bayram olarak armağan edilmiştir.

Umudun, kardeşliğin ve barışın temsilcileri olarak, bizlere geleceğe dair umutlar veren tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Aydınlık yarınlarımızın teminatı güzel çocuklarımızın ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı daha coşkulu kutlamak ümidi ile başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.